Keittiömestarin bufeesuositukset
Buffetit valmistamme minimissään 30 aikuisen seurueille.
Kaikkiin buffetteihin voi vaihtaa vegaanisen pääruoan:
Kartanon mustapapujuures pihvit ja tzatzikia (V, G)
Lämmintä kvinoa-kasvissalaattia (V)
Toinen pääruoka +12,50 €/henkilö
Pidätämme oikeudet muutoksiin.
Buffet Gyllenlood, 49€/henkilö
Alkuruoat
Yrttistä vihersalaattia ja vadelmavinegretteä (V)
Kartanon caesarsalaattia (L, sis. kalaa)
Kartanon katkarapuskagen-salaattia (L,G)
Kylmäsavulohi-perunasalaattia (M,G)
Pecorinojuustoa, paahdettuja pinjansiemeniä ja neidonsalaattia (L,G)
Kvinoa-kasvissalaattia (M,V)
Paahdettua kukkakaalia, seesaminsiemeniä ja pähkinää (M,V,G,P)
Kartanolla paistettua leipää ja levitettä (L)
Pääruoka
Grillattua kananpoikaa ja punaviinikastiketta (L,G) (s)
Paahdettua rosmariini perunaa (L,G)
Kasviksia ja kirsikkatomaatteja (M,G,V)
Jälkiruoka
Tyrnipannacotta, marenkia (L,G)
Kahvia ja teetä
Buffet Ladau, 59€/henkilö
Alkuruoat
Yrttistä vihersalaattia ja vadelmavinegretteä (M,G,V)
Chorizo-pastasalaattia (L)
Yrttistä kapris-perunasalaattia (M,G)
Basilikalla marinoitua mozzarellaa ja tomaatteja (L,G)
Kvinoa-kasvissalaattia (M,V)
Hunajapaahdettua punajuurta ja vuohenjuustoa (L,G)
Kartanon katkarapuskagen saaristolaisleivällä (L)
Paahtopaistia ja piparjuurimajoneesia (L,G) (s)
Kartanolla paistettua leipää ja levitettä (L)
Pääruoka
Lämmin savustettua lohta ja ruohosipuli- voikastiketta (L,G)
Tillivoissa paahdettuja perunoita (L,G)
Tattirisottoa (L,G)
Kukkakaalia, parsakaalia ja porkkanaa (L,G)
Jälkiruoka
Omenapaistosta ja calvadosmoussea (L,G)
Kahvia ja teetä
Buffet Engel, 69€/henkilö
Alkuruoat
Yrttistä vihersalaattia ja vadelmavinegretteä (M,L)
Yrttistä perunasalaattia (M,G)
Pecorinojuustoa, paahdettuja pinjansiemeniä ja neidonsalaattia (L,G)
Verso-nuudelisalaattia, tofua ja paahdettua pähkinää (M,V,P)
Lämminsavulohta ja sitrusmajoneesia (M,G)
Hauki-rapukakkuja, chilimajoneesia (L,G)
Antipasto sis. oliivia, munakoisoa, paprikaa,
kesäkurpitsaa ja latva-artisokkaa (M,G,V)
Grillattua seesami-kukkakaalia ja parsakaalia (M,G,V)
Rucolaa ja kevyesti savustettua palsternakkaa (M,G,V)
Kartanolla paistettua leipää ja levitettä (L)
Lihan alkuperä: S: Suomi E: EU M: Muu kuin EU
Pääruoka
Karitsan paahtopaistia ja portviinikastiketta (L,G) (m)
Kermaista ohrattoa (L)
Hunajajuureksia (L,G)
Paahdettuja rosmariiniperunoita (L,G)
Jälkiruoka
Juustokakkuparfait, vadelmaa (VL)
Kahvia ja teetä
Pidätämme oikeudet muutoksiin.
L=laktoositon G=gluteeniton VL=vähälaktoosinen V=vegaaninen M=maidoton
Lihan alkuperä: S: Suomi E: EU M: Muu kuin EU