Keittiömestarin bufeesuositukset
Buffetit valmistamme minimissään 30 aikuisen seurueille.
Kaikkiin buffetteihin voi vaihtaa vegaanisen pääruoan:
Kartanon mustapapujuures pihvit ja tzatzikia (V, G)
Lämmintä kvinoa-kasvissalaattia (V)
Toinen pääruoka +12,50 €/henkilö
Pidätämme oikeudet muutoksiin.
Buffet Gyllenlood, 49€/henkilö
Alkuruoat
Yrtistä vihersalaattia ja vadelmavinegretteä (V)
Kartanon Caesarsalaattia (L, sis. kalaa)
Basilikalla marinoitua mozzarellaa ja tomaatteja (L,G)
Savulohiperunasalaattia (L,G)
Grillattua artisokkaa, paprikaa, munakoisoa, kesäkurpitsaa (V,G)
Kartanolla leivottua leipää ja levitettä (L)
Pääruoka
Grillattua broileria ja punaviinikastiketta (L,G)
Rosmariini perunaa (L,G)
Paahdettuja paprikaa, punasipulia ja kesäkurpitsaa (V)
Jälkiruoka
Omenapaistosta ja vaniljavaahtoa (L,G)
Kahvia ja teetä
Buffet Ladau, 59€/henkilö
Alkuruoat
Yrtistä vihersalaattia ja vadelmavinegretteä (V)
Chorizo-pastasalaattia (L)
Kvinoa-kasvissalaattia (V,G)
Basilikalla marinoitua mozzarellaa ja tomaatteja (L,G)
Paahdettua porsaan fileetä, romesco kastiketta (L,G)
Kartanolla leivottua leipää ja levitettä (L)
Pääruoka
Kartanolla savustettua lohta (L,G)
Pinaattimuhennettua perunaa (L,G)
Paahdettuja hunajajuureksia (L,G)
Jälkiruoka
Kartanon tiramisua (L)
Kahvia ja teetä
Buffet Engel, 69€/henkilö
Alkuruoat
Yrtistä vihersalaattia ja vadelmavinegretteä (M,L)
Kartanon kananpoika-caesarsalaattia (L, sis. kalaa)
Basilikalla marinoitua mozzarellaa ja tomaatteja (L,G)
Grillattua artisokkaa, paprikaa, munakoisoa, kesäkurpitsaa (V,G)
Lämminsavulohta ja sitrusmajoneesia (M,G)
Paahdettua porsaan fileetä, romesco-kastiketta (L,G)
Kartanolla leivottua leipää ja levitettä (L)
Pääruoka
Saksanhirven fileetä, punaviinikastiketta (L,G)
Valkosipulikermaperunaa (L,G)
Paahdettuja kasviksia ja artisokkaa (L,G)
Jälkiruoka
Appelsiininen Crema catalana
Kahvia ja teetä
L=laktoositon G=gluteeniton VL=vähälaktoosinen V=vegaaninen M=maidoton