Huonetyypit

Minisuitessa on tilaa koko perheelle

Huonetyypit

Hämeenkylän kartanon huonetyypeissä löytyy valinnanvaraa jokaiseen makuun.

Huonetyypit Etukartanossa

Standard single, standard twin ja esteettömät huoneet (standard twin)

Standard-huoneemme ovat tilavia design-huoneita yhdelle tai kahdelle hengelle. Ne on sisustettu kartanohenkisesti modernein sävyin. Twin-huoneen koko on noin 30 m2, single-huoneen 25 m2. Twin-huoneissa on kaksi Unikulman 90 x 210 cm laadukasta vuodetta. Single-huoneissa vuoteen koko on 120 x 210 cm. Esteettömiin Twin-huoneisiin on mahdollista saada lisävuode.

Huoneiden varustus: Taulutelevisio, matkalaukkutaso, keinutuoli, kirjoituspöytä ja tuoli, yöpöydät, vaatekaappi, vartalopeili, suihku, bidee, hiustenkuivain, meikkipeili, vedenkeitin, kahvi ja tee, maksuton internet-yhteys, huonekohtainen ilmastointi, puu/parkettilattia, satelliittikanavia ja kylpyhuonetuotteita (shampoo, hoitoaine, suihkusaippua).

Ihana twin-huone Hämeenkylän kartanon EtukartanossaIhana twin-huone Hämeenkylän kartanon Etukartanossa

 

Minisviitit

Minisviitit ovat tyylikkäitä kokonaisuuksia, joissa vuoteen lisäksi on myös oleskeluryhmä. Huoneet ovat keskenään erilaisia ja omansa näköisiä, kaikkien koko on noin 40 m2. Minisviitit on sisustettu tasokkailla design-tuotteilla, ja niitä on kahdelle - viidelle hengelle. Vuode on Unikulman 180 x 210 cm -kokoinen muhkea vuode. Lisää mukavuutta uneen antavat Unikulman peitot ja -tyynyt, paksu petauspatja sekä ylelliset 100 % puuvillalakanat.

Huoneiden varustus: Taulutelevisio, matkalaukkutaso, keinutuoli, kirjoituspöytä ja tuoli, yöpöydät, vaatekaappi, vartalopeili, kylpyamme ja suihku, bidee, hiustenkuivain, meikkipeili, vedenkeitin, kahvi ja tee, maksuton internet-yhteys, huonekohtainen ilmastointi, puu/parkettilattia, kylpytakki ja -tohvelit.

Hämeenkylän kartanon hotellin minisviittiHämeenkylän kartanon minisviitit ovat persoonallisia

 

Huonetyypit Sivukartanossa

Sivukartano sijaitsee Etukartanon välittömässä läheisyydessä. Sivukartanossa on kotoisa oleskelutila, joka on Sivukartanon majoittujien yhteisessä käytössä.

Superior double

Superior double -huoneissa on luksusta kahdelle hengelle, eikä tyylikkyydestä ole tingitty. Huoneen koko on noin 30 m2. Vuode on Unikulman 180 x 210 cm -kokoinen laadukas parivuode. Lisää mukavuutta uneen antaa untuvapeitot ja -tyynyt, paksu petauspatja ja ylelliset 100 % puuvillalakanat.

Huoneiden varustus: Taulutelevisio, kirjoituspöytä ja tuoli, yöpöydät, vaatekaappi, vartalopeili, kylpyamme ja suihku, bidee, hiustenkuivain, meikkipeili, vedenkeitin, kahvi ja tee, maksuton internet-yhteys, huonekohtainen ilmastointi, puulattia, satelliittikanavia, kylpyhuonetuotteita (shampoo, hoitoaine, suihkusaippua, kylpyvaahto, kosteusvoide), kylpytakki ja -tohvelit sekä silitysrauta ja -lauta.

Hämeenkylän kartanon Sivukartanon superior doubleHämeenkylän kartanon Sivukartanon superior double

Superior single

Superior single on tyylikäs huone yhdelle hengelle. Huoneen koko on noin 25 m2. Vuode on Unikulman 90 x 210 cm -kokoinen muhkea moottorivuode. Lisää mukavuutta uneen antaa untuvapeitot ja -tyynyt, paksu petauspatja ja ylelliset 100 % puuvillalakanat.

Huoneiden varustus: Taulutelevisio, kirjoituspöytä ja tuoli, yöpöytä, vaatekaappi, vartalopeili, suihku, bidee, hiustenkuivain, meikkipeili, vedenkeitin, kahvi ja tee, maksuton internet-yhteys, huonekohtainen ilmastointi, puulattia, satelliittikanavia, kylpyhuonetuotteita (shampoo, hoitoaine, suihkusaippua, kosteusvoide), kylpytakki ja -tohvelit ja silitysrauta ja -lauta.

Sviitti

Sviitissä on tunnelmallista luksusta ja tyylikkyyttä kahdelle henkilölle. Sviitissä on kaksi huonetta, makuuhuone ja olohuone, sekä kylpyhuone ammeella. Pinta-ala on yhteensä noin 50 m2. Vuode on Unikulman muhkea 180 x 210 cm -kokoinen moottorivuode. Lisää mukavuutta uneen antaa untuvapeitot ja -tyynyt, paksu petauspatja ja ylelliset 100 % puuvillalakanat.

Huoneiden varustus: Taulutelevisio, kirjoituspöytä ja tuoli, yöpöydät, vaatekaappi, vartalopeili, kylpyamme ja suihku, bidee, hiustenkuivain, meikkipeili, vedenkeitin, kahvi ja tee, maksuton internet-yhteys, huonekohtainen ilmastointi, puulattia, satelliittikanavia, kylpyhuonetuotteita (shampoo, hoitoaine, suihkusaippua, kylpyvaahto, kosteusvoide), kylpytakki ja -tohvelit ja silitysrauta ja -lauta.

Hämeenkylän kartanon sviitissä on muhkea Unikulman moottoroitu sänkyHämeenkylän kartanon sviitissä on muhkea Unikulman moottoroitu sänky

 

Huonetyypit Niittysiivessä

Niittysiivessä on 17 huonetta.

Niittysiiven yläkerran huoneissa on parveke, josta avautuu kaunis maalaismaisema. Alakerran huoneissa on oma terassi, josta on suora kulku ulos nurmikentälle tai vaikka lenkkipoluille. Lemmikkihuoneet sijaitsevat Niittysiiven alakerran huoneissa, joten kulku ulos koirien kanssa on todella helppoa.

Hämeenkylän kartanon Niittysiiven huoneissa on oma parveke tai terassiHämeenkylän kartanon Niittysiiven huoneissa on oma parveke tai terassi