Hotelli

Hotelli

Hämeenkylän kartanohotelli houkuttaa viihtymään ja viettämään vapaa-aikaa. Interiööri ja tunnelma ovat kohdillaan ja huoneet tyylikkäitä ja toimivia.

Hämeenkylän kartanon hotelli sijaitsee lähellä Helsinki-Vantaan lentokenttää ja Helsingin keskustaa, mutta silti piilossa tohinalta ja liikenteen vilinältä.

Kartanoon kuuluu useampia rakennuksia, joissa neljässä on hotellihuoneita. Kaikki hotellihuoneemme ovat peruskorjattu 2013-2018 aikavälillä. Kartanon tilat ja tekniikka on remontoitu vastaamaan tämän päivän kaikkia teknisiä vaatimuksia ja sisustuksellisesti maalaishenkiseen tyyliin yhdistettiin moderneja sävyjä. Hotellille varta vasten suunnitellut uudet kalusteet ja sisustus ovat suomalaista osaamista parhaimmillaan. Lopputuloksena on rauhallinen ja laadukas hotelli, joka kunnioittaa tyylikkäästi kartanoalueen vanhoja perinteitä. Jopa rakennukset alunperin suunnitellut Carl Ludvig Engel olisi tyytyväinen lopputulokseen!

Kartanon alueella sijaitsee 12 eri aikakausilla rakennettua rakennusta. Hotellin vastaanotto, ravintola sekä 10 kokoustilaa sijaitsevat Etukartanossa rakennuksessa nro 12. Katso tarkemmat tiedot aluekartasta.

Hämeenkylän kartanossa on yhteensä 63 hotellihuonetta. Huonetyypit ja niiden sijainti on kuvattu alla.

 

Huonetyyppi Etukartano (rakennus 12) Pikku kartano (rakennus 10) Sivukartano (rakennus 4) Niittysiipi (rakennus 3)
Minisviitti                           3      
Single 3                             4   3
Twin 22     10
Double                               7   4
Esteetön 2      
Sviitti     2  
Superior Double     4  
Superior Single     1  

Lue lisätietoa huonetyypeistä.